De stichting - Snoezelhond 2.0

Stichting Snoezelhond
Ga naar de inhoud

De stichting

Het bestuur bestaat uit

Karin
Oprichter en voorzitter van de stichting. Begeleider van de therapiehonden.
Vanuit vroeger werk  in de psycho-geriatrie ben ik bekend geraakt  met  oudere mensen en het effect van de aanwezigheid van dieren. De aanwezigheid van bijvoorbeeld een hond deed de mensen weer opbloeien en men keek uit naar het volgende bezoek.
Ik heb veel ervaring met trainen van hulphonden en training en socialiseren van opvanghonden uit het buitenland.


Marjan
Oprichter en secretaris /penningmeester van de stichting. Begeleider van therapiehonden.
Ervaring met trainen in behendigheid, dogfrisbee en het socialiseren en trainen van opvanghonden uit het buitenland.
Stichting Snoezelhond werkt zonder winstoogmerk, uitsluitend met vrijwilligers en is dus afhankelijk van giften en donaties.
De bestuurders ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden. Wel zal er een kilometervergoeding worden gevraagd als de snoezellocatie verder is dan 10 km vanaf Finsterwolde.
Er zal actief gezocht worden naar sponsors, dit om de onkosten die de vrijwilligers van de stichting maken te kunnen vergoeden.

In verband met de hoge bankkosten heeft de Stichting geen eigen bankrekeningnummer meer, maar een gedeelde rekening. Als u een donatie wilt doen voor Stichting Snoezelhond of de dierenvoedselbank, kunt u contact opnemen met ons. Wij zullen u dan het bankrekeningnummer doorgeven. Deze gedeelde rekening kunt u altijd inzien indien u dat als donateur wenst.

Stichting Snoezelhond heeft een ANBI status.
Dat betekent dat uw gift aan de stichting aftrekbaar is van de belasting (zie de site van de belastingdienst voor de voorwaarden
Alle rechten en copyrights zijn voorbehouden aan Stichting Snoezelhond Niets van deze site mag zonder toestemming van de stichting worden overgenomen of gebruikt            
KvK 60447141 Finsterwolde
Snoezelhond op Facebook   
Terug naar de inhoud